Ontspan maar..

De mammografie is niet voldoende.. er moet nog een naald in om de aard van de plek te kunnen traceren. Gelukkig mag je je broek aanhouden,maar wat voel je je te kijk staan. Met een handdoekje kun je je bedekken. Kwetsbaar ben je en je voelt je overgeleverd. Je mag op je zij gaan liggen en ontspannen. Ontspannen??Hoe kan dat? Mijn wereld staat op z ’n kop en er is een plek in mijn lijf waar ik tot voor kort het bestaan niet afwist. Maar ik doe mijn best en probeer me te ontspannen de begeleiders om me heen zijn allemaal even aardig. Nog even vraag ik of mijn man niet mag komen. Maar het antwoord is: nee mevrouw, we zijn bang dat hij onderuit gaat. De plek die ik voorheen niet kende, is na het onderzoek nadrukkelijk aanwezig. Een pijnlijke steek en een blauwe plek herinneren mij eraan dat mijn leven nu anders is

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: