Een jaar is zo weg

20180608_075052 (1)

Op de afdeling dagverpleging oncologie ligt een boekje waarin mensen hun bevindingen over de afdeling opschrijven. Veel mensen uiten hierin hun dankbaarheid naar de verpleging toe. En een dag niet gelachen is een dag niet geleefd komt ook regelmatig terug. Ook ik ben erg dankbaar voor de mensen die daar werken. Alles zullen ze in het werk stellen om jou een beetje op je gemak te stellen. Heb je behoefte aan advies van een diëtist of ander advies dan wordt alles in het werk gesteld.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: