Eigen regie

cartoon_congres_proeftuinen_loslaten-e1529585863709.jpg
Eigen regie

Eigen regie..ik heb er van alles over geleerd tijdens de opleiding. Nu ikzelf in een ‘hulpbehoevend’proces zit lijkt het wel alsof alles voor je besloten wordt. Een regieverpleegkundige word me toegewezen en ik ben er erg dankbaar voor.In het begin zie je door de bomen het bos niet en is alles teveel. Je ondergaat het . je bent patient,voelt je onzeker en het verbaasd me hoe snel ik me daarin aanpas.Lang leve de verpleegkundigen die met me meedenken,dingen overnemen en indien nodig mij een hart onder de riem steken. En die eigen regie..die komt wel weer.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: