Kung Fu Fighting

Het eerste deel van mijn behandeling kan ik afvinken. De chemo”s zijn achter de rug.    De laatsten vielen me zwaar. Vooral eten ging maar mondjesmaat. Voorheen was ik een echte emotie eter. Dat is nu heel anders. Ik moet af en toe zelfs met mijn verstand eten. Tegen mezelf zeggen: kom op eet wat des te eerder voel je je weer wat beter en heb je weer meer energie. Ik ben me er erg van bewust wat ik allemaal in mijn mond stop en vraag me dan steeds af: zitten er wel eiwitten in ? En welke vitamines heb ik vandaag gehad?

Voor mij wel heel goed want ik denk nu meer na over wat ik eet. Toch kan ik de verleiding af en toe niet weerstaan en ligt er nu ook wel een zak winegums in de la en eigenlijk smaken die nu het allerbeste..

Met het afsluiten van de deze fase komt de volgende fase ook alweer in beeld. Daarvoor heb ik alweer verschillende onderzoeken gehad. Afgelopen week mocht ik voor mri scan en toen een super aardige jongen mij met een heel minuscuul prikje een infuus inbracht en met een glimlach vroeg welke radiozender wil je op je koptelefoon? Twijfelde ik geen moment. Radio 2 graag. En terwijl ik de koker ingeschoven word voel ik me moediger als ooit want ze draaiden net Kung Fu fighting. Het onderzoek is voorbij en ik ben strijdvaardiger dan ooit. Met Kung Fu fighting in mijn hoofd loop ik de gang op, pak Reint bij de arm en gaan we op naar de volgende fase!!

5 Comments on “Kung Fu Fighting

  1. Wat een stoere reactie leeuwin! Ga ervoor. Je hebt tot nu toe bewezen dat je het heel goed kunt – jullie allemaal trouwens. Lieve groetjes!

    Like

  2. Dag Lydia. Op de een of andere manier kom ik op je blogs terecht. Je schrijft mooi en heel herkenbaar. Voor mij is het nu bijna 7 jaar geleden. Maar als ik dit lees komt het weer terug. Ik wens jullie veel sterkte en Gods zegen op deze weg. Liefs Ella Schroten

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: