kipkluifjes

Vorige week ben ik geopereerd.
Waar je vroeger een aantal dagen moest blijven, was ik nu binnen een aantal uren alweer thuis. Heerlijk…
Ik had ook haast geen tijd om zenuwachtig te worden. Maandagmiddag werd ik gebeld en donderdagmorgen was ik al aan de beurt.
Bij mij op de kamer lag een vrouw die ook geopereerd zou worden maar wist niet hoe laat. Toen ik weer terugkwam van de ok lag ze nog te wachten in haar ok hemd. En na een uur kwam een verpleegkundige zeggen dat de operatie er niet in zat voor haar die dag. De vrouw was enorm teleurgesteld. Haar man kwam op visite en ook hij was teleurgesteld in tranen. Ze hadden al zo lang op de operatie gewacht. Het raakte me om te zien dat de partner zo meeleefde. Hij pakte haar hand en samen waren ze er even verdrietig over en toen de partner weer naar huis ging zei zijn vrouw: haal maar lekker kipkluifjes op de markt morgen want die vind je zo lekker.
Afgelopen week dacht ik weer even aan dit echtpaar.. Wat is het een zegen om samen deze kanker te bevechten. Is er wel een beter medicijn?Afbeeldingsresultaat voor together

Advertenties

4 gedachten over “kipkluifjes

  1. Mooi geschreven, Lydia! Fijn dat jij, net als het echtpaar in het ziekenhuis, een lieve man en kinderen naast je hebt staan. Sterkte bij het verdere herstel.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s