Gelukkig nieuwjaar

thumbnail_photo-1520316750891-270e081d94d8.jpeg

2018 is bijna voorbij…
Een jaar waaraan ik gemengde gevoelens heb.
Alsof ik in een achtbaan zat. Vooral toen ik pas de diagnose kanker kreeg. Ik vroeg me af hoe ik dat moest doen als ik ziek was. Joke Verweerd (een schrijfster die ook borstkanker kreeg) schreef; ”Ik ben toch nooit ziek? Als ik een griepje had ging ik een keer vroeg naar bed maar nu is het anders. Nu is er iets fout gegaan bij een celdeling. Er is een tumor ontstaan en waar huist dat addergebroed nog meer? Is er een leger in opmars in mijn lichaam? En waar is die God die ik eerder dichtbij mij voelde?”
Nu aan het eind van het jaar leef ik bewuster dan voorheen. De tumor is niet meer te zien en de behandeling is al een heel stuk gevorderd. Afgelopen jaar heb ik ervaren dat ik een oerkracht in mijn lijf heb. ‘Er dreunen soldatenlaarzen in mijn hoofd’ zegt Joke Verweerd.Ik ging en ga de strijd aan.Er is een God die mij ziet en vol goede moed ga ik het nieuwe jaar in.(enkele quotes zijn uit: ‘kiplekker’ van Joke Verweerd)

Advertenties

2 gedachten over “Gelukkig nieuwjaar

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s