Starwars en luchtballonnen

Het bestralen is begonnen. Voor het bestralen is een aparte vleugel van het ziekenhuis gereserveerd. Het is alsof je een bunker betreedt. Dikke muren en een laag plafond. Door een super enthousiaste laborante krijg ik uitgelegd hoe het werkt op de radiologie afdeling. En na 2 keer voel ik me al ‘thuis’. Met ontbloot bovenlijf (wat het afgelopen half jaar al de ‘normaalste’ zaak wordt) loop je de bunker in en wordt je op een tafel gelegd waar ze nog een beetje aan je sjorren om de lijntjes helemaal gelijk te krijgen. Hoe is het toch mogelijk. Ik verbaas me erover hoe het toch allemaal kan. Met een op maat gemaakt programma voor mij kunnen ze de laatste kankercellen die er mogelijk nog zijn vernietigen. Het is een heel bijzonder apparaat waarbij ik het gevoel krijg dat ik in Starwars terecht gekomen ben. Als ze me zouden vertellen dat het de filmset voor een ruimtevaartfilm was had ik het ook geloofd. Verschillende soorten schermpjes draaien om me heen. Ondertussen geniet ik van mijn uitzicht: verschillende luchtballonnen in allerlei kleuren die me in gedachten meenemen naar een betere plek.

naamloos

 

Advertenties

3 gedachten over “Starwars en luchtballonnen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s